ARKIV BILLEDER

KREATIV INSPIRATION

Grafisk arbejde

Jeg har i flere år lavet grafisk arbejde for min mand David. I begyndelsen var postkortne og plakaterne ikke særlig gode, men efter års kritiske kommentare og erfaringer, er de blevet ret flotte.

Jeg laver desuden også Davids hjemmeside. Du kan besøge den her:

For nogle år tilbage lavede jeg CD cover med booklet til nogle bekendtes middelalderband Trotto. Jeg fik lidt penge for det, så jeg tog det meget seriøst. Resultatet blev vellykket. Her er et foto:

Sommer 2015 optrådte David, børnene og jeg sammen. Vi kaldte forestillingen The Skunk Family Circus.

Da jeg gav en optagelse af forestillingen i gave, lavede jeg dette cover :-)

- med stregkode og det hele :-))

Inspireret af arbejdet med Davids promotion har jeg lavet egne postkort og visitkort. Indtil videre ligger jeg inde med en ordenlig stak, som jeg slet ikke ved hvordan jeg skal få omsat... (ideer spøger dog ofte).

Vi bruger tryk-firmaet lasertryk.dk - dem kan vi varmt anbefale!

Da jeg gik på Den Fri Ungdomsuddannelse, skrev jeg i en periode en masse digte. Min far opfordrede mig til at lave dem til en digtsamling og få den "udgivet". Det gjorde jeg så, som en afslutning på min gang på kunstskoler.

Jeg sendte den til flere af de store forlag, som skrev venlige afvisninger tilbage. Gyldendal skrev dog, at de syntes jeg skulle sende tegningerne ind til Gyldendals børnebogs-afdeling. Det gjorde jeg så...

I forbindelse med produktionen af min CD, som jeg forestillede mig at sælge på gaden når jeg "buskede", lavede jeg ret mange forskellige covers. Det endte med at blive dette, der er blevet det endelige:

Tegninger lavet med apps

Paper 53

- en tegne app vis farver er utrolig spændende at arbejde med. Desværre har de lavet nogle ændringer i appen, der gør den meget mindre intuitiv og langt mere krøllet og irriterende. Så jeg tegner ikke så meget med den, som jeg har gjort. Men her er et par eksempler på tegninger jeg har lavet i den: